UCS600

UCS600

Image

KASETNI VENTILATORKI KONVEKTOR BREZ ČRPALKE ZA KONDENZAT, ZA OGREVANJE IN HLAJENJE, 2 IN 4 CEVNI, MOČI OD 1,39 kW DO 4,89 kW.

Pri EURAPO so razvili serijo kasetnih naprav na vodo, ki so sad vlaganj v nove tehnične laboratorije v zadnjih nekaj letih. Nova serija UCS600 je bila projektirana po standardih kakovosti, ki že leta opredeljujejo vso proizvodnjo EURAPO, in je razpoznavna po povečani učinkovitost in tišjem delovanju, dodatnem izboljšanju kakovosti komponent, novi oblikovni zasnovi vhoda in izhoda zraka, ki izboljša tudi distribucijo zraka, po za več kot 50% zmanjšani porabi električne energije (izvedbe EST), in po izredno konkurenčni ceni zaradi novih proizvodnih postopkov.
Kasetni ventilatorski konvektor UCS600 je na voljo v 6 modelih z asinhronim motorjem in 4 modelih izvedbe EST, za 2 in 4 cevne napeljave; zunanje mere omogočajo preprosto vgradnjo v modularni spuščen strop (600x600), hidravlični in električni priključki na isti strani pa olajšajo vzdrževanje.

Enote, opremljene s črpalko za zbiranje kondenzata, so po naročilu lahko opremljene z dodatnim izhodom zraka s priključkom za cevi za ločeno distribucijo, in z dodatnim zajemom svežega zunanjega zraka. Vstopna plošča tok zraka usmeri tako, da ne udarja neposredno v uporabnika (izkorišča učinek Coanda), tako zagotavlja kar največje udobje v vsakem prostoru in na vsakem mestu v prostoru. V naboru opreme za serijo UCS600 je na voljo komplet za 4 cevno napeljavo Compact, ki omogoča z le enim izmenjevalnikom dobiti 4 cevno napeljavo, kar znatno poveča izkoristke v območju gretja.

EST Energy Saving Technology EURAPO
Image

Za vašo boljšo spletno izkušnjo uporabljamo piškotke. Sprejmete piškotke?