OGREVALNA SEZONA JE PRED VRATI! Toplotne črpalke Mitsubishi Heavy Industries s Hyper inverter tehnologijo

Torek, 03. oktober 2017 OGREVALNA SEZONA JE PRED VRATI! Toplotne črpalke Mitsubishi Heavy Industries s Hyper inverter tehnologijo

Toplotne črpalke Mitsubishi Heavy Industries s Hyper inverter tehnologijo

V podjetju Minergia vam svetujemo pri določitvi primernega modela toplotne črpalke za vaš objekt. Toplotne črpalke Mitsubishi so na voljo od moči 7kW pa vse do 16kW. Primerne so tako za novogradnje kot tudi za adaptacije, hišo lahko ogrevamo preko talnega gretja ali radiatorskega sistema saj črpalka zagotavlja 58°C vročo vodo brez uporabe dodatnih grelcev. Tehnologija Hyper Inverter omogoča ohranjanje nazivne moči ogrevanja do zunanje temperature -15°C. (Z manjšo močjo deluje tudi do -20°C).

Že standardno je mogoča povezava dodatnega toplotnega vira (npr. kotel, solarni sistem, toplovodni kamin...). Vgrajen je 9kW električni grelec in dodatni grelec za odmrzovanje ledu v zunanji enoti in frekvenčna črpalka, lažje upravljanje pa je mogoče preko zaslona s slovenskim menijem. Kljub integriranemu kar 270 litrskemu INOX zalogovniku s pretočno spiralo je črpalka ena izmed najkompaktnejših na trgu. Prednost pretočnega sistema je v tem, da se ne nabira vodni kamen in ni možnosti nastanka legionele. 

Za Mitsubishi toplotne črpalke je možno pridobiti Subvencijo EKOSklada do 25% investicije oz. max. 1.000,00 EUR.

 

Obiščete nas v našem salonu na Tržaški cesti 315 v Ljubljani kjer boste lahko spoznali sisteme toplotnih črpalk in klimatizacije znamk Mitsubishi in Airwell ter prezračevanja z rekuperacijo zraka znamke Zehnder.

 

5768795_orig.jpg

Pirjavite se na prejemanje elektronskih sporočil in bodite obveščeni o novostih

DOSTOP ZA PARTNERJE

airwell_logo     mitsubishi_logo     zehnder_logo    logo_paul transparent     sierra_logo    eurapo_logo     dantherm_logo