KOMERCIALNA KLIMATIZACIJA

wesper logo                    Airwell nov

Na področju komercialne in industrijske klimatizacije podjetje Airwell svoje proizvode trži pod imenom Wesper. Razvija tehnološke rešitve, ki temeljijo na inovativnosti in kvaliteti ter stremijo k zadovoljstvu uporabnikov, nizki porabi energije in okoljevarstvu. Airwell-Wesper je s svojim širokim razponom produktov med najbolj vsestranskimi proizvajalci naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje vseh vrst zgradb, tudi največjih ter tistih s posebnimi zahtevami. 

mikro klik Katalog komercialne klimatizacije Airwell/Wesper

mikro klik Katalog hladilnih agregatov in toplotnih črpalk Airwell/Wesper

mikro klik Katalog klima omar Airwell/Wesper

mikro klik Katalog VRF sistemov Airwell

486e0d1120f5ac143cf1afb2da376ea3

Podjetje MITSUBISHI Heavy Industries je eno največjih svetovnih podjetij, ki je tehnološko na najvišjem nivoju, kar se zelo dobro odraža tudi na njihovih izdelkih. Segment produktov za ohlajanje in ogrevanje najbolj zahtevnih objektov se ponaša z vrhunsko tehnologijo, zelo visoko zaneslivostjo, predvsem pa z izkoristki, ki so korak pred ostalimi svetovnimi proizvajalci.

mikro klik Katalog profesionalne klimatizacije Mitsubishi HI

mikro klik Katalog VRF sistemov Mitsubishi HI

 

dantherm nov

Podjetje Dantherm je bilo ustanovljeno leta 1958. Danthermova filozofija temelji na iskanju rešitev, ki so gospodarne in okoljsko sprejemljive. Njihov cilj je zadostiti potrebam uporabnikov v vseh pogledih od začetnega pogovora do vseh podrobnostih izdelave in nadaljnje podpore, ki jo uporabnikom njihovih izdelkov nudijo skozi celo življenjsko dobo izdelka. Danthermovi izdelki so narejeni z najnovejšo računalniško vodeno tehnologijo pod skrbnim nadzorom, kot opredeljuje standard ISO 9001. Nudijo vrhunske naprave za zagotavljanje ustrezne temperature v prostorih z računalniško in ostalo elektronsko opremo, ki zahteva za svoje delovanje kontrolirano sobno temperaturo. Oglejte si delovanje naprav Dantherm:

Prosto hlajenje Dantherm Flexibox:


Kombinirano hlajenje Dantherm:


Toplotna izmenjava Dantherm:


Hlajenje Dantherm:


Kombinirane rešitve Dantherm: Flexibox + klimatska naprava


Hlajenje baterij Dantherm:


 3fb191ce3c6d3b8be181320c38b73563

Sierrini zračni kondenzatorji in suhi hladilci so primerni za delovanje tako v sistemih za klimatizacijo objektov kot tudi v industrijskih aplikacijah. Nudimo jih kot samostojne naprave ali v kombinaciji s hladilnim sistemom.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@minergia.si

airwell_logo     mitsubishi_logo     zehnder_logo    logo_paul transparent     sierra_logo    eurapo_logo     dantherm_logo