O nas

Podjetje Minergia je manjše podjetje specializirano za dobavo, montažo in servisiranje opreme za klimatizacijo objektov. Zavezani smo k zmanjševanju porabe energije, iz česar izhaja tudi ime našega podjetja MINimalna enERGIA. 

Temeljno vodilo v podjetju predstavlja kakovost opravljenih storitev in skrb za potrošnika, saj se zavedamo, da v današnjih razmerah ni prihodnosti za tiste, ki delujejo drugače.

Vedno bolj se zavedamo, kako so ugodne klimatske razmere doma in na delovnem mestu pomembne za naše počutje, kvalitetno izvajanje vsakodnevnih opravil in ne nazadnje zdravje. V času vse dražjih energentov pa je takšne razmere težko ustvarjati z zmernimi stroškiZastopanje različnih svetovno priznanih proizvajalcev naprav za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, nam omogoča veliko fleksibilnost pri svetovanju, izbiri in namestitvi ustreznih naprav v domove in delovne prostore.   

Usmeritev in orientiranost podjetja je naravnana v širjenje naših prodajnih programov toplotnih črpalk, klimatizacije, solarnih in prezračevalnih sistemov ter električnega talnega gretja, tako na domačem, kot tudi na tujih trgih. Prodajni program zajema celostno rešitev za domače in poslovne uporabnike. Skupaj z našimi sodelavci in pogodbenimi partnerji nudimo strokovno svetovanje pri izbiri optimalne rešitve ter kvalitetno storitev od ideje do izvedbe.

email: info@minergia.si       

brezplačna tel. št. : 080 82 0008

Kontaktne osebe: 

Direktor:  Miha Dolinar

miha.dolinar@minergia.si,      

Projektni vodja: Slavko Kobal 

slavko.kobal@minergia.si,
051 327 810

Samostojna komercialistka: Blanka Kalčič 

blanka.kalcic@minergia.si,
01 200 99 90
051 375 665


Samostojna komercialistka: Brigita Jančar
brigita.jancar@minergia.si,
01 200 99 90
051 301 352

Prodajni inženir: Tadej Podgornik

tadej.podgornik@minergia.si,
01 200 99 91

Rezervni deli, tehnična pomoč, prodaja - Prodajni inženir: Gal Bambič

gal.bambic@minergia.si,
01 200 99 92
041 266 079


Pirjavite se na prejemanje elektronskih sporočil in bodite obveščeni o novostih

DOSTOP ZA PARTNERJE

airwell_logo     mitsubishi_logo     zehnder_logo    logo_paul transparent     sierra_logo    eurapo_logo     dantherm_logo