STENSKA IN STROPNA SEVALA

Zehnder sevala NestToplotno udobje doma in na delovnem mestu ni več le želja, je ena naših temeljnih potreb. Za zadovoljitev te potrebe so pri podjetju Zehnder razvili do danes najpopolnejši sistem na tržišču, ki vse leto zagotavlja optimalno temperaturo in relativno vlažnost. Uporabljene nove tehnologije odpravljajo težave, ki spremljajo tradicionalne sisteme, kot so ogrevanje z radiatorji, s talnim gretjem, ventilatorskimi grelniki in hladilci... Pri njih se je pojavljalo nihanje temperature, prepih, ozek spekter uporabnosti... Z uporabo že obstoječih konstrukcij, najsi bo sten ali stropa, v prostoru preprosto dosežemo in ohranjamo enakomerno temperaturo. Zehnder Nestsystems pozimi uporablja vodo z zelo nizko temperaturo (35-40°C namesto običajnih 70-80°C), poleti pa z relativno visoko temperaturo (15-20°C namesto običajnih 7-12°C), kar blagodejno deluje ne le na telo in počutje, pač pa tudi na denarnico.

Zehnder Nest je sistem za ogrevanje, hlajenje in razvlaževanje za popolne klimatske razmere v prostoru. Sestavlja ga mreža kompozitnih plošč z dvojnim, grelnim in hladilnim učinkom, hitro odzivnostjo, izjemno natančnim krmiljenjem in vrhunsko energetsko učinkovitostjo. Grelno hladilni elementi Zehnder so vdelani v prefabricirane sestavljene mavčno kartonske plošče. Nadomeščajo standardne plošče v steni in stropu, ki so del suhomontažne stavbne konstrukcije.

Prednosti: „
  • Nevidni grelno hladilni elementi za čist estetski dizajn „ 
  • Individualno upravljanje in regulacija temperature ter vlažnosti po prostorih za popolne klimatske razmere „ 
  • Idealen sistem za nizko temperaturne vire toplote (do 50°C) „ 
  • Prihranek energije 30-50% „ 
  • Učinkovitost skladna z normativi EN14037 za ogrevanje in EN 14240 za hlajenje

mikro klikVeč o Zehnder Nestsystemspdf mikro

Nestsystems

Za več informacij nas kontaktirajte na info@minergia.si


airwell_logo     mitsubishi_logo     zehnder_logo    logo_paul transparent     sierra_logo    eurapo_logo     dantherm_logo